Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ελεύθεροι οι τρομοκρατες που ομολόγησαν την συμμετοχή τους στον "επαναστατικό αγώνα"!!!Τέτοια δικαιοσύνη έχουμε...


Ελεύθεροι  λόγω συμπληρώσεων του 18μήνου, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Οι Νίκος Μαζιώτης, Παναγιώτα Ρούπα και Κώστας Γουρνάς αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους όπως είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, αφού προηγουμένως είχαν συμπληρώσει στη φυλακή 18 μήνες κρατούμενοι, διάστημα που είναι το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για όλους ανεξαιρέτους τους κατηγορούμενους.

Οι περιοριστικοί όροι που τους έχουν επιβληθεί από το δικαστικό συμβούλιο είναι: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική διαμονή στο νομό Αττικής, διαμονή στη διεύθυνση κατοικίας που θα δηλώσουν και εμφάνιση μία φορά κάθε πέντε ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα έχει διακοπεί για τις 24 Οκτωβρίου, στην επόμενη συνεδρίαση του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων που θα διεξαχθεί στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Και οι τρεις κατηγορούμενοι θα προσέλθουν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου