Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τρία μερόνυχτα στο κρατητήριο για μια απλήρωτη κλήση 300 € !!!..Την κρατούσαν λες και ήταν ύποπτη διαφυγής στο εξωτερικό.

Η Αστυνομία του Ηρακλείου έλυσε οριστικά το πρόβλημα της ανεύρεσης χρημάτων για την ενίσχυση του κρατικού κορβανά! «Χώνοντας» στα κρατητήρια όποιον έχει ξεχάσει να πληρώσει μια… κλήση, σιγά- σιγά θα αποπληρωθούν όλα τα δάνεια που πήρε η χώρα και οι τόκοι μαζί! Την ώρα που οι οφειλέτες του δημοσίου και οι φοροφυγάδες που
χρωστούν εκατομμύρια αλωνίζουν ελεύθεροι χωρίς κανείς να τους ενοχλεί, μια νεαρή γυναίκα υποχρεώθηκε να περάσει τρία ολόκληρα 24ωρα πίσω από τα…
κάγκελα σαν κοινός κακοποιός, μόνο και μόνο επειδή οι δαιμόνιοι «Κλουζό»
της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψαν ότι δεν είχε πληρώσει μια κλήση!

Η άτυχη κοπέλα συνελήφθη (!) για μια ανεκτέλεστη απόφαση από κάποια παράβαση του ΚΟΚ, την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε. Όμως, είχε καταδικαστεί σε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ το οποίο φυσικά δεν είχε καταβάλλει, αφού δεν είχε παραλάβει κλήση για το δικαστήριο! Τα «όργανα», όμως, την συνέλαβαν ανήμερα της εθνικής επετείου και την οδήγησαν στο τμήμα.

Εκεί, την περίμενε ένας πραγματικός εφιάλτης. Αν και προσφέρθηκε να καταβάλει άμεσα το ποσό της απόφασης και να αφεθεί ελεύθερη, αυτό ήταν αδύνατο καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες ήταν… κλειστές λόγω της αργίας! Και, βέβαια, παρέμειναν κλειστές και το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα η κοπέλα να υποχρεωθεί να περάσει τρία μερόνυχτα στο κελί ως το πρωί της Δευτέρας που θα άνοιγαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου