Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ρέθυμνο:Φρίκη στα γεράματα για 2 αδερφές- Τις κακοποίησαν και τις λήστεψαν!

Οι αδίστακτοι ληστές ήταν καλά πληροφορημένοι, αφού όπως θα διαπιστώσετε ήξεραν που έπρεπε να ψάξουν για τα χρήματα...
Έναν εφιάλτη έζησαν το απόγευμα δύο ηλικιωμένες γυναίκες στα Πλευριανά Μυλοποτάμου, όταν δύο άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι τους, τις έδεσαν, τις φίμωσαν, τους αφαίρεσαν 16.000€ και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με...
το goodnet.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19.30 το απόγευμα. Οι δύο ηλικιωμένες αδερφές, 82 και 79 ετών, κάθονταν αμέριμνες μέσα στο σπίτι τους, όταν εισέβαλαν οι δύο άντρες, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κρατούσαν όπλα.

Τις ακινητοποίησαν, τις φίμωσαν και τις έδεσαν στα κρεβάτια τους. Οι δράστες, που πιθανότατα γνώριζαν την ύπαρξη του μεγάλου ποσού στο σπίτι, έκαναν φύλλο και φτερό το χώρο και κατάφεραν να ανακαλύψουν τα 16.000€ που οι δύο ηλικιωμένες είχαν κρύψει μέσα σε μαξιλάρια. Έχοντας στα χέρια τη σημαντική λεία τους, οι δύο άντρες κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Λίγα λεπτά αργότερα γείτονας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μπήκε στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων γυναικών, οι οποίες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Γεροποτάμου και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου έφτασαν στα Πλευριανά, ενώ άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου