Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δήμος Αλιάρτου : Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου μονο για της Ελληνικες οικογενιες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συμπολίτες,
 Η Δημοτική Κοινότητα Αλιάρτου ξεκίνησε την προσπάθεια κοινωνικής συσπείρωσης και αλληλεγγύης με την καταγραφή, εκτίμηση και αξιολόγηση όλων των οικογενειών και των ατόμων που έχουν ανάγκη συμπαράστασης και στήριξης.

Η μορφή της βοήθειας που χρειάζονται ποικίλει από την απλή συμπαράσταση, τον ενθαρρυντικό λόγο, μία επίσκεψη έως την προσφορά ειδών σίτισης και ένδυσης.
Καλούμε όλους εσάς, τους συμπολίτες μας, να ανταποκριθείτε στην προσπάθειά μας και να τη στηρίξετε στελεχώνοντας τις ομάδες εθελοντών αλλά και προσφέροντας ρούχα και τρόφιμα.
Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήδη στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους έχουν συγκεντρωθεί οι πρώτες προσφορές (τρόφιμα και είδη ένδυσης) από συμπολίτες αλλά και καταστήματα της πόλης μας (σούπερ μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΤΡΥΠΟΓΕΩΡΓΟΣ). Έγιναν και οι πρώτες διανομές σε οικογένειες που ζουν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.
Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί. Το αγωνιστικό πνεύμα πρέπει να κυριαρχήσει και να μην καμφθεί από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης τις οποίες όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά.
Τηλ. Επικ.: Ψαρρά Ευαγγελία – 6972096334 , 2268022066, Χαλιμούρδα Αγγελική – 6979147900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου