Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ: ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

Γνωστοί και μη εξαιρετέοι για τα... φιλάνθρωπα αισθήματά τους οι πουρναροκαλλιεργητές -κατά κόσμον οικολόγοι πράσινοι. Οι οποίοι επιδεικνύουν την μεταναστολαγνεία τους ακόμη μια φορά, εκφράζοντας την ανησυχία τους που δεν έχουν ακόμη προσληφθεί αλλοδαποί στην Αστυνομία! Σήμερα μάλιστα έστειλαν....
επιστολή στον υπουργό ΠΡΟΠΟ (και άλλων τυχερών παιγνίων!) ζητώντας διευκρινίσεις για τη μη υλοποίηση της εξαγγελίας του πρώην Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφορικά με την πρόσληψη αλλοδαπών σε αστυνομικές υπηρεσίες προκειμένου να διευκολύνουν τη διαμεσολάβηση με τους συμπατριώτες τους, κάτι που θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην επίλυση προβλημάτων σε περιοχές της χώρας υψηλό ποσοστό αλλοδαπών κατοίκων, όπως ισχυρίζονται! Να μπουκάρουν δηλαδή και με το... νόμο στα σπίτια μας οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες, σαν και αυτούς της Υπατίας που οι μισοί απο δαύτους έχουν ήδη συλληφθεί για... αγαθοεργίες! Η επιστολή που έστειλαν οι οικολόγοι πράσινοι αναφέρει:
"Τον Οκτώβριο του 2009 εξαγγέλθηκε από τον τότε Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η πρόσληψη αλλοδαπών σε αστυνομικές υπηρεσίες για να μεσολαβούν με τους συμπατριώτες τους. Η εξαγγελία αυτή δεν έγινε πραγματικότητα. Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι πολύ χρήσιμη και θα μπορούσε να συμβάλει στην επίλυση πολλών προβλημάτων σε δύσκολες περιοχές όπως πχ. ο Αγ. Παντελεήμονας κ.α. Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ενώ η διαδικασία αυτή έχει "παγώσει" λόγω έλλειψης πόρων, θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας. Με αφορμή το γεγονός αυτό εκφράζουμε την απορία μας για το πώς γίνεται επιλεκτική επίκληση της έλλειψης πόρων, ενώ δεν δίνεται καμία λύση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα της καθημερινότητας.
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να τονίσουμε πόσο σημαντική θεωρούμε την υλοποίηση της δέσμευσης της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου