Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ελληνική Αστυνομία ή Αθηναϊκή Αστυνομία?


- Αφήνουν τη Στερεά στο έλεος των αδίστακτων κακοποιών
- 4 ληστείες είχαμε μόνο χθες
-<<Ελλάδα = Αθήνα>> δηλώνει στο LR ο πρόεδρος των αστυνομικών της Βοιωτίας


Εδώ και καιρό, τόσο οι ίδιοι οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας στην περιφέρεια, όσο και οι βουλευτές και οι δήμαρχοι ζητούν ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας που είναι κυριολεκτικά αποδεκατισμένη σε όλους του νομούς της Στερεάς και φανταζόμαστε ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις υπόλοιπες περιφέρειες.

Πρόσφατα από τη σχολή αστυφυλάκων αποφοίτησαν 2.100 νέοι αστυφύλακες. Όταν ακούσαμε πόσοι από αυτούς θα έρθουν για να πληρώσουν τις κενές θέσεις που υπάρχουν στους 5 νομούς της Στερεάς κυριολεκτικά πέσαμε από τα σύννεφα.

Από τους δυο χιλιάδες εκατό (2.100) μόνο ΕΝΑΣ(!) αστυνομικός έρχεται για να ενισχύσει τη Βοιωτία... (ρόμποκοπ???)

<<Ελλάδα = Αθήνα! Οι υπόλοιποι χώρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που καλούνται να πιάσουν οι λίγοι αστυνομικοί που έχουν απομείνει στην περιφέρεια. Χθες μόνο είχαμε 4 ληστείες στη Στερεά Ελλάδα. Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο αφού, όχι μόνο δεν μας ενισχύουν με συναδέλφους, αλλά και πάρα πολλοί φεύγουν με σύνταξη>> δήλωσε μεταξύ άλλων στο LamiaReport ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας κ. Ηλίας Τουλίτσης.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport λέει ότι από τους 5 νομούς της Στερεάς (Φθιώτιδα-Εύβοια-Βοιωτία-Φωκίδα-Ευρυτανία), σύμφωνα με τις οργανικές θέσεις που προβλέπονται, έχουμε 350 αστυνομικούς λιγότερους και αν προσθέσουμε και τα κενά των ανώτερων αστυνομικών ξεπερνάμε τις 400 κενές θέσεις.

Άραγε για ποια Ελληνική Αστυνομία μιλάμε? Και τι έχουν να πουν οι βουλευτές, ο Περιφερειάρχης και οι τοπικοί άρχοντες για αυτή μας την κατάντια?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου