Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ιρακινος μογγολος δουλεμπορος μαχαιρωσε αστυνομικο


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgrVv6OU-ILlCnCJSN9JZdo-8tqyx7YTyax6JNQ1bskbDaqU27WM6ItsRy1v0kzKA9pqrxz_mUmBwnVixckyY7VEKnWjHpOnlNhiUGAAzqLcpkQmkoiwjva6f-F9droIC90bhV6-67C9A/s1600/030110-at-akropolews.jpg
Επίθεση με μαχαίρι από 20χρονο Ιρακινό διακινητή λαθρομεταναστών δέχθηκε αστυνομικός της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών στην Κορνοφωλιά Έβρου, την ώρα που επιχείρησε να τον συλλάβει.
Ο 20χρονος εντοπίστηκε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του, επίσης διακινητή, καθώς και ένα Πακιστανό λαθρομετανάστη, από κάμερα θερμικής απεικόνισης στην τουρκική όχθη του ποταμού Έβρου.

Οι δύο διακινητές... αφού μετέφεραν με πλαστική βάρκα και αποβίβασαν στην ελληνική όχθη τον 24χρονο παράνομο μετανάστη, επιχείρησαν να επιστρέψουν στην τουρκική πλευρά. Οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας, που επέβαιναν σε βάρκα, επενέβησαν για να συλλάβουν τους διακινητές, οι οποίοι προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη.

Κατά την επιχείρηση για την σύλληψή τους, ο 20χρονος διακινητής αντιστάθηκε και επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό, προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου