Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Αστρολόγος με 4 εκατομ. ευρώ και κομμωτής με 1,5 εκατ. στην τράπεζα! Όργιο



Μπορεί και πάλι στην κορυφή της λίστας με τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής να φιγουράρουν τα ονόματα 6 γιατρών που είχαν ... ξεχάσει να δηλώσουν καταθέσεις 11 εκατομμυρίων, όμως υπάρχουν και άλλες ειδικότητες που αποδεικνύονται εξίσου ... κερδοφόρες!

Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες του ΣΔΟΕ στις τραπεζικές καταθέσεις “υπόπτων” βγήκαν ... λαβράκια. Συνολικά 70 εκατομμύρια ήταν... ξεχασμένα σε λογαριασμούς.

Ένας ιδιοκτήτης super market δεν μπορούσε να δικαιολογήσει... 35 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα και άλλα 15 οι ιδιοκτήτες μιας τεχνικής εταιρείας. Φυσικά δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ούτε πως τα απέκτησαν, ούτε και γιατί δεν τα δήλωσαν για να πληρώσουν τον ανάλογο φόρο.

Ανάμεσα στους 2.000 μεγαλοκαταθέτες που έβαλε στο “μικροσκόπιο” το ΣΔΟΕ ξεχωρίζει και ένας πασίγνωστος αστρολόγος, που μάλλον έβλεπε το... χρήμα, αλλά τα άστρα δεν του έδειξαν και το... ΣΔΟΕ που ερχόταν.

Οι άνδρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος λοιπόν βρήκαν στην τράπεζα σε λογαριασμούς του ούτε λίγα ούτε πολλά τέσσερα εκατομμύρια, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε δηλώσει εισόδημα... μηδέν!

Ένας κομμωτής που δεν δήλωνε ... άπορος όπως ο αστρολόγος, είχε δηλώσει καταθέσεις ξεχνώντας το ποσό... των του 1,5 εκατ. ενώ και ένα μεγάλο τουριστικό γραφείο που ενώ νοίκιαζε πολυτελείς βίλες κερδίζοντας 15.000 ως και 30.000 τη βδομάδα, απλά ... ξεχνούσε να κόψει αποδείξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου