Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Χαρμάτι Λεονταρίου ΑΛΙΑΡΤΟΥ


ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΜΑΤΙ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 Εδώ και 3 περίπου χρόνια οι κάτοικοι Λεονταρίου δίνουν μια άνιση μάχη. Στην θέση Χαρμάτι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες εγκατάστασης μονάδας διάλυσης οχημάτων τέλους ζωής, παρόλη την καθολική αρνηση των κατοίκων που κατατέθηκε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο την 25-3-2010, όσο και στην Λαϊκή Συνέλευση την 1-6-2012.
Το Χαρμάτι είναι μια ιστορική βρύση, μια περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους μα πάνω απ όλα για εμάς τους λεονταρίτες είναι το καθολικό σημείο αναφοράς. Τα τελευταία χρόνια με μια σειρά έργων που έγιναν εκεί (διαμόρφωση πλατείας, εκκλησάκι Αγ. Φανούριου και η κατασκευή μαντρότοιχου που το συνδέει με το χωριό) ουσιαστικά εντάχθηκε στον οικιστικό ιστό του χωριού μας.
Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης στις 26 Σεπ. 2012 στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, υπό τον φόβο της περιβαλλοντικής & φυσικής καταστροφής της βρύσης και του γύρω χώρου με ότι αυτό συνεπάγεται,  καθώς της απειλής δημιουργίας άλλων ιδιων ή και παρόμοιων βιομηχανικών μονάδων στην περιοχή αφού θα υπάρχει ήδη μια, σας καλούμε στη
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΧΑΡΜΑΤΙ Λεονταρίου Αλιάρτου
ΣΑΒΒΑΤΟ 8-9-2012, 6:00 μ.μ.
με κεντρική ομιλήτρια την Περιφερειακή Σύμβουλο
κ. Δέσποινα Σπανούδη
Βασιζόμαστε στην αλληλεγγυη και την υποστηριξή σας.
Η αντίδραση ειναι χρέος όλων μας.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Ο ΜOΝΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου