Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Καμπανάκι κινδύνου για την Ελλάδα…οι εξεγέρσεις των ισλαμιστών σε όλο τον κόσμο..


Καμπανάκι κινδύνου για την Ελλάδα…
Και δεν είναι καμπανάκι απλώς. Πρόκειται για το εφιαλτικό σήμαντρο του θανάτου που εδώ και καιρό επιμένει στον εξ ίσου εφιαλτικό ήχο του, και όλοι κάνουν πως δεν το ακούν, ενώ θριαμβεύει το περίσσευμα της πολιτικής υποκρισίας.

Η κατευθυνόμενη και φυσικά διόλου τυχαία εισβολή ισλαμοφασιστών στην Ελλάδα, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, και φυσικά δεν ερμηνεύεται με την απλοϊκότητα των «προοδευτικών» προσεγγίσεων για την «θυματοποίηση» που προκαλεί ο ιμπεριαλισμός και τα λοιπά κουραφέξαλα.
Όχι γιατί αυτή η προσέγγιση είναι εν δυνάμει λαθεμένη. Αλλά είναι εκ των πραγμάτων ανεπαρκέστατη αφού επιχειρεί να απαντήσει σε ένα πρόβλημα στρατηγικού σχεδιασμού με μοναδικό εργαλείο την ανθρωπιστική αφέλεια του προοδευτικού ουμανισμού, που έχει τόση σχέση με την αλήθεια, όση σχέση έχει και ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.

Δε θα μπούμε στον πειρασμό περαιτέρω αναλύσεων, προκειμένου να αποδείξουμε τα αυτονόητα για να γεμίσουμε τα άδεια κεφάλια των κουφιοκεφαλάκηδων της πολιτικής λαθροχειρίας. Με δεδομένα όμως…
Και την ύπαρξη στρατηγικών σχεδιασμών με θέατρο τα Βαλκάνια και την Ευρώπη…
Και την διαμορφωθείσα κατάσταση ενός κοινωνικού χώρου που πραγματικά έχει «αλωθεί» από ορδές ισλαμοφασιστών που κυκλοφορούν και δρουν ανεξέλεγκτα. Αλλά…
Και τα φαινόμενα κατάλυσης ουσιαστικά της εθνικής κυριαρχίας με την ανεξέλεγκτη δράση τουρκοπρακτόρων και προξενείου στη Θράκη…

Αυτό που θα επιχειρήσουμε είναι να διατυπώσουμε ορισμένα αυτονόητα ερωτηματικά, τα οποία απαιτούν επείγουσες απαντήσεις…

1.Πως αντιμετωπίζει η Ελληνική πολιτεία το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί «εξαγωγή» σε χώρες της Ευρώπης, των «θρησκευτικών» αντιδράσεων των φανατικών ισλαμιστών με αφορμή και πρόσχημα την «προσβλητική ταινία» ή οποιοδήποτε άλλο πρόσχημα που μπορεί να εξασφαλιστεί ή ακόμη και να εφευρεθεί???

2.Έχει άραγε συνειδητοποιήσει η Ελληνική πολιτεία ότι η χώρα μας εξ αιτίας της ανεξέλεγκτης εισβολής, έχει μετατραπεί σε πυριτιδαποθήκη του ισλαμικού φονταμενταλισμού, που είναι ικανή να τινάξει στον αέρα ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά πρωτίστως να οδηγηθεί η ίδια στην αυτοκαταστροφή της???

3.Τι θα γίνει αν ένας αφελής… Αν ένας ηλίθιος… Αν ένας αναλώσιμος πρακτορίσκος ξένων συμφερόντων επιχειρήσει μια προβοκάτσια ικανή να πυροδοτήσει αντιδράσεις εντός της Ελληνικής επικράτειας, με πρωταγωνιστές τις ανεξέλεγκτες μάζες των περιφερόμενων λαθρομεταναστών???

4.Ποιά κοινωνία και πόσο βαρύ τίμημα θανάτου και αίματος θα κληθεί να πληρώσει, στο βωμό της «ανθρωπιστικής» απερισκεψίας των αφελών του «πολυπολιτισμικού νομικού» πολιτισμού σας???

5.Πως είναι δυνατόν το φυτίλι να φτάνει επικίνδυνα στο όριο του δυναμίτη, και μια πολιτεία ολόκληρη να το προσπερνά, υποκρινόμενη πως δεν βλέπει τον εφιάλτη που έρχεται???

6.Είναι έτοιμες και κυρίως είναι προσανατολισμένες οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας καθώς και τα σώματα ασφαλείας, να αντιμετωπίσουν άμεσα και με αποφασιστικότητα ένα τέτοιο εφιαλτικό ενδεχόμενο???

7.Τι και σε ποιόν χρωστούσε αυτός ο λαός βρε εγκληματίες πολιτικοί που επιτρέψατε να μετατραπεί ο τόπος μας σε επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη???

Τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω…
Τις οφείλουν και υποχρεούνται να τις δώσουν άμεσα στον Ελληνικό λαό, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του τόπου.
Τις οφείλουν ωστόσο πρωτίστως στον εαυτό τους οι επιτελείς του στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας.

Εμείς ωστόσο οφείλουμε γι ακόμη μια φορά να επισημάνουμε πως…
Όσο επικίνδυνοι για την οποιαδήποτε εξέλιξη, είναι οι κουφιοκεφαλάκηδες της πατριδοκαπηλείας, που θεωρούν ότι με κηρύγματα μίσους θα αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα επικίνδυνου Νεοταξίτικου σχεδιασμού…
Άλλο τόσο επικίνδυνοι είναι και οι φορείς του ψευδεπίγραφου «προοδευτικού ανθρωπισμού» και του ψευτοδιεθνισμού, που ανέχονται… σιγοντάρουν… υποθάλπουν… και ενισχύουν τη λαθρολαγνεία και το εκρηκτικά επικίνδυνο φορτίο που εγκυμονεί για το μέλλον του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου