Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αντιποίηση αρχής από τους μουσουλμάνους στην Ξάνθη..Εδώ δεν θα επέμβει ο κος Δένδιας;

Κλείνοντας το ένα μετά το άλλο τα αστυνομικά τμήματα σε περιοχές της Θράκης με έντονο το τούρκικο στοιχείο, δήθεν λόγω «Μνημονίου», το τούρκικο προξενείο βρίσκει ευκαιρία να αναθέσει την τήρηση της τάξης σε Τούρκους πολιτοφύλακες.

Άνδρες με κίτρινες στολές και περιβραχιόνιο, όπου αναγράφεται η λέξη «GOREVLI», δηλαδή «υπεύθυνος ασφαλείας» στα τούρκικα, χρίστηκαν αυθαίρετα υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης, βάσει δημοσιεύματος στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία». Χωρίς την κατοχύρωση της απαραίτητης άδειας, προβαίνουν σε προκλητικές κινήσεις κατάλυσης της δημοσίας τάξης και εκμηδενισμού της ελληνικής αστυνομίας. Στο χωριό Εχινός της Ξάνθης, με αφορμή την διεξαγωγή της θρησκευτικής εκδήλωσης των μουσουλμάνων, ονόματι «Χατίν», κλήθηκαν οι Τούρκοι «αξιωματικοί» να επιβάλλουν την τάξη, απαξιώνοντας τους θεσμούς του ελληνικού κράτους.

Όπως φαίνεται καθαρά και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «κυριακάτικη δημοκρατία» αυτοί που φορούν το περιβραχιόνιο διαπράττουν στην Ελλάδα το αδίκημα της αντιποίησης αρχής.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ποτέ, ούτε στο παρελθόν ούτε και σήμερα, οι μειονοτικοί αυτοί δεν ζήτησαν ειδική άδεια από την Ελληνική Αστυνομία, έστω για τα μάτια του κόσμου, όπως υποχρεώνονται και κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι ελληνικές ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.
Αντιθέτως μάλιστα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να δείξουν ότι καταλύουν με προκλητικότητα τη δημόσια τάξη και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μπροστά από το κτίριο που φιλοξενεί το τάγμα Εθνοφυλακής στην περιοχή. Η ελληνική σημαία κυματίζει μπροστά τους. 

Τα αστυνομικά τμήματα κλείνουν σε πληγείσες περιοχές και με την ανοχή των ανθελλήνων πολιτικάντηδων, καθώς και των φερέφωνων τους, τελείται η πλήρης κατάλυση του ελληνικού συντάγματος, με τους συστημικούς αρμόδιους να εθελοτυφλούν. Αντιθέτως, σε περιπτώσεις, όπου προφυλάσσονται τα συμφέροντα των Ελλήνων, από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, οι εν λόγω ανθέλληνες διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους εναντίον του  κινημα τος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου