Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

H σιωπή είναι συνενοχή και συνένοχοι όσοι δεν έβγαλαν φωνή

Εσύ, που ασχολείσαι όλο το χρόνο με τις καταναλωτικές σου συνήθειες μου λες οτι ειναι απαθεια η αποχή απο τις εκλογές.Είσαι ενεργός πολίτης για πέντε λεπτά σε τέσσερα έτη. Προτιμώ να είμαι ενεργός πολίτης τα τέσσερα έτη πλυν των πέντε λεπτών.Δώσε μου αυτή την επιλογή όπως σου έδωσα εγώ την δική σου. Είναι καιρός όμως, να ασκήσω και γω κριτική στις ενέργειες σου και να τις σταματήσω. Να σταματήσω όσους επιτρέπουν σε άλλους να
αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.Όσους μας πετάν στην ανεργία και την εφεδρεία.Μπορείς να το κάνεις και σύ εκτός κι αν θες να συνεχίσεις να ασκείς κριτική πίσω απ τα τηλεοπτικά σου δεσμωτήρια.
Εκτός κι αν σε καλύπτει το γεγονός πως.......
όχι απλα δεν αποφασίζεις εσύ, αλλα ούτε αυτοί που ψήφισες να αποφασίζουν για σένα.Τα πιστοποιητικά υποτέλειας που χάρισες στους πολιτικούς θα εξαφανιστούν όπως και οι πολιτικοί στους οποίους τα χάρισες.Όσα σου χάρισαν αυτοί, η καλή ζωή, τα πολλά χρήματα χωρίς καθόλου κόπο, τα ακριβά αμάξια και τα εξωχικά εξαφανίστηκαν ήδη. Δεν εξαφανίστηκε όμως η ανοχή που έδειξες σε αυτούς που δεν έπρεπε να δείξεις.Δεν εξαφανίστηκες ούτε συ και για να μη γίνει αυτό άσκησε την πολιτική σου ανυπακοή όσο ακόμα προλαβαίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου