Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Λαμία: Τους συνέλαβαν την ώρα που άνοιγαν το διαμέρισμα

Με τις χειροπέδες μέσα από την είσοδο λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη

<<Τους άκουγα που προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα και είχα παγώσει>>... είπε στο LamiaReport η γυναίκα που πήγαν να της ανοίξουν το διαμέρισμα


Οι διαρρήκτες έπιασαν δουλειά πρωί-πρωί στις 08.30' στο κέντρο της Λαμίας. Αυτή τη φορά όμως στάθηκαν άτυχοι, αφού την ώρα που παραβίασαν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, τους είδε ένας από τους ιδιοκτήτες που εκείνη την ώρα ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην πυλωτή και οι διαρρήκτες δεν τον αντιλήφθηκαν.
<<Τους είδα να παραβιάζουν την κλειστή πόρτα της εισόδου  σε χρόνο μηδέν και να ανεβαίνουν από τις σκάλες. Πήρα τηλέφωνο στο 100. Αμέσως έφτασαν 4 μηχανές με αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ>>
Οι δυο ποντικοί ήδη είχαν φτάσει στον 3ο όροφο και προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα διαμερίσματος. <<Μου χτύπησαν το κουδούνι και δεν απάντησα. Παρόλο που είχα την τηλεόραση ανοιχτή και την άκουγαν, άρχισαν να "σκαλίζουν" την πόρτα. Δεν ήξερα τι να κάνω, είχα παγώσει. Μετά άκουσαν τις φωνές των αστυνομικών που φώναζαν "πέσε κάτω, πέσε κάτω, ακίνητος" Ευχαριστώ τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ... Δεν ξέρω αν είχαν αργήσει ένα λεπτό ακόμη τι θα είχε γίνει>> είπε στο LamiaReport η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

<<Σηκώθηκε όλη η πολυκατοικία στο πόδι! Ακουγόταν φωνές, φασαρία, ένας πανικός. Ευτυχώς μόλις είχα δώσει το παιδί στο σχολικό. Θα είχε πάθει σοκ, όπως κι εγώ>> είπε άλλη ένοικος διπλανού διαμερίσματος.

Οι 2 διαρρήκτες που είναι ομογενείς από τη Γεωργία, περίπου 35 ετών οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο. Η ασφάλεια αναζητά και τρίτο συνεργό που μάλλον τους περίμενε στο αυτοκίνητο, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο η παρέα των Γεωργιανών να είναι αυτή που έχει ρημάξει πολλά διαμερίσματα στη Λαμία και που συνήθως τα ανοίγουν από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου