Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας ο "δράκος" της Μυτιλήνης

Ο «δράκος» της Μυτιλήνης που εδώ και 2,5 μήνες εντοπίζει νεαρές κοπέλες που περπατούν μόνες και τους επιτίθεται με σκοπό να τις βιάσει και έχει προκαλέσει τον τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό του νησιού, βρίσκεται στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης. Πρόκειται για έναν ........
άνδρα ηλικίας 50 χρόνων, τον οποίο αναγνώρισε το τελευταίο του θύμα. Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν και άλλες απόπειρες που παραμένουν ανεξιχνίαστες και πιθανολογείται ότι τις διέπραξε ο ίδιος.
Το τελευταίο του θύμα ήταν μια 19χρονη κοπέλα, την οποία πλησίασε από πίσω, στην Μυτιλήνη και επιχείρησε να την ρίξει στο έδαφος για να της βγάλει τα ρούχα. Η κοπέλα βρήκε το θάρρος να αντισταθεί σθεναρά και ο επίδοξος βιαστής τελικά τράπηκε σε φυγή.

Με τον ίδιο τρόπο και σκοπό είχε πλησιάσει και ασελγήσει τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου σε μια 27χρονη, το πρωί της 28ης Αυγούστου σε μια 25χρονη και τα χαράματα της 29ης Αυγούστου σε μια 19χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου