Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Διαλύουν την ΕΛΑΣ, την ώρα που ο λαός τη χρειάζεται

Όχι για να τον δέρνει, αλλά για να χαλιναγωγήσει την εγκληματικότητα των αλλοδαπών

Πέρασε απαρατήρητο λόγω της πολιτικής επικαιρότητας των ημερών, έγινε όμως. Η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε αιφνιδιαστικές μεταθέσεις εννέα αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (στη φωτό ο νέος αρχηγός .
Τα κριτήρια, ήταν αποκλειστικά κομματικά και με γνώμονα την κατάληψη θέσεων από ανθρώπους της, ώστε στην περίπτωση πτώσης τους, να έχουν «μετερίζια». Η διάλυση της ΕΛΑΣ και γενικότερα των Σωμάτων Ασφαλείας συνεχίζεται, την ώρα που η χώρα μας μαστίζεται από την εγκληματικότητα των αλλοδαπών και από τις συνέπειες των ελευθεριακών πολιτικών της κυβέρνησης. Και όλα αυτά, όταν:


Υπάρχουν εξελίξεις στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της ακροαριστερής τρομοκρατίας, με σημαντικά ευρήματα (που περιλαμβάνουν DNA) σε γιάφκες, σε Αθήνα & Βόλο. Οι ληστείες, διαδέχονται η μία την άλλη, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας. Συνελήφθησαν στη Νάουσα δύο Βούλγαροι μαστροποί, ηλικίας 42 και 49 χρονών, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν μια νεαρή ομοεθνή τους, την οποία εξωθούσαν στην πορνεία. Συλλαμβάνονται παντού Αλβανοί κλέφτες αυτοκινήτων, ενώ κλιμακώνονται οι επιθέσεις κατά ηλικιωμένων. Στη Σαντορίνη συνελήφθησαν πέντε νεαροί αλλοδαποί, Αλβανοί & Ουκρανοί, που έκλεβαν εκκλησίες και κυλικεία σχολείων. Διέπραξαν συνολικά 18 κλοπές...Η δε ΕΛΑΣ, την οποία η κυβέρνηση διαλύει, ανακαλύπτει συνεχώς πτώματα...

"Ναρκομανείς, αλλά κυρίως ιερόδουλες σε μικρές ηλικίες βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην περιοχή της Ομόνοιας μόλις αρχίζει να σουρουπώνει και το πρόβλημα αυτό αποτελεί για εμάς κεντρικό ζήτημα", είπε στη Βουλή ο εκδιωχθείς κακήν κακώς από την παρέλαση στην Ξάνθη, υφυπουργός Υγείας Τιμοσίδης στη Βουλή. Για το ρόλο της ΕΛΑΣ εδώ, ούτε λόγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου