Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Επιθέσεις αλλοδαπών με αιθέρα σε ανυποψίαστες γυναίκες



Σάλος και αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Κραυγή αγωνίας από ανυποψίαστες γυναίκες για το... νέο κόλπο που θέτουν σε εφαρμογή αλλοδαποί επιτήδειοι για να κλέψουν τα υποψήφια θύματά τους. Κυκλοφορούν σε υπαίθρους χώρους σούπερ μάρκετ περιμένοντας τις γυναίκες που έχουν κάνει τα ψώνια τους, λίγο πριν μπουν στα αυτοκινητά τους.
Εμφανίζονται μπροστά τους κρατώντας μια μικρή τσάντα με αρώματα και προσφέρουν δείγμα προτείνοντας στις γυναίκες να το μυρίσουν. Όσες δείξουν ενδιαφέρον έχουν... πέσει στην παγίδα. Κι αυτό διότι δεν πρόκειται για άρωμα αλλά για... αιθέρα!
Έτσι το θύμα λιποθυμά και ο δράστης βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί ξαφρίζοντας τσάντες ακόμα και χρυσαφικά. Ανάλογο περιστατικό συνέβη προ δύο εβδομάδων στο Ρίο, σε βάρος γυναίκες μέσης ηλικίας η οποία αρχικά νόμισε ότι βρήκε τη... χρυσή ευκαιρία να αποκτήσει το άρωμά της σε εξευτελιστική τιμή.
Αφού μύρισε το υποτιθέμενο δείγμα, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμάται ήταν ότι μερικά λεπτά αργότερα την συνέφεραν περαστικοί αλλά ταυτόχρονα η ίδια διαπίστωνε ότι είχαν κάνει «φτερά» το πορτοφόλι από την τσάντα της και η χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου