Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

"Άνοιξε η γη και του κατάπιε" τους Αλβανούς δραπέτες που σκότωσαν την 25χρονη




Σε αγώνα δρόμου έχουν αποδυθεί οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να συλλάβουν τους τρεις επικίνδυνους κακοποιούς που επέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων και από τα πυρά τους βρήκε τραγικό θάνατο μία 25χρονη, στα Ίσθμια Κορινθίας. 


Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχει αποδώσει καρπούς. 

Η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν που φέρεται να έκλεψαν το βράδυ της Κυριακής οι δράστες της ληστείας στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής που οδήγησε στην αιματηρή καταδίωξη και στον θάνατο της κοπέλας.

Το λευκό βαν εκλάπη από την περιοχή του Άσσους Κορινθίας από το σπίτι ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και πιθανολογείται από την αστυνομία ότι δράστες της κλοπής ήταν οι δραπέτες. 

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου αντελήφθη το πρωί της Δευτέρας ότι του είχαν κλέψει τα δυο αυτοκίνητα από το γκαράζ του σπιτιού του στο Άσσος Κορινθίας. 

Ειδοποίησε την αστυνομία και μετά από αναζήτηση βρέθηκε το ένα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του και σε αγροτική περιοχή.

Επρόκειτο για μια νεκροφόρα την οποία οι αστυνομικοί βρήκαν με το κλειδί στην πόρτα αφού οι δράστες την παράτησαν γρήγορα επειδή δεν είχε βενζίνη.

Το λευκό βαν που αναζητείται έχει αριθμό πινακίδας ΚΡΕ 7760.

Για την αστυνομία παραμένει ζωτικής σημασίας ζήτημα να εντοπιστεί το όχημα, προκειμένου να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν το τελευταίο στίγμα των κακοποιών και να εντείνουν τις έρευνές τους. 

Εκτιμάται ότι οι δράστες έχουν κατευθυνθεί είτε προς την Πάτρα είτε προς την Αθήνα.

Μπλόκα έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα προκειμένου οι Αρχές να προλάβουν να βρουν τους ληστές πριν περάσουν τα σύνορα και βρουν καταφύγιο στην Αλβανία. 

Οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, Μάριαν Κόλα και Ερμάλ Ντρεμπάτα, τα αποτυπώματα των οποίων ταυτοποιήθηκαν ύστερα από τη ληστεία στην ταβέρνα και την αιματηρή καταδίωξη στα Ίσθμια έχουν «πλούσιο» ποινικό παρελθόν.

Θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι και διαθέτουν βαρύ «βιογραφικό» με ένοπλες ληστείες, συμπλοκές με αστυνομικούς, αποδράσεις κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου