Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Οι Ινδοί έκαναν δώρο στα Σκόπια αντίγραφο της ασπίδας του Μ.Αλέξανδρου - ΥΠΕΞ που είσαι;

Σοβαρό θέμα μας προέκυψε με τη διπλωματική συμπεριφορά της Ινδίας ως προς τα Σκόπια, καθότι με τις φιλοφρονητικές τους ενέργειες δείχνουν να προσπαθούν να "χαρίσουν" τον Μέγα Αλέξανδρο στους Σκοπιανούς, αγνοώντας τελείως την τεκμηριωμένη Ιστορία.Κάλεσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τον Ινδό πρεσβευτή;Εάν όχι πότε σκοπεύει;

Οι Ινδοί επιχειρηματίες έφτασαν στα Σκόπια μαζί με την Ινδή υπουργό Εξωτερικών, Πρένιτ Κορ, η οποία δώρισε στον ομόλογό της, Νίκολα Πόποσκι, ένα αντίγραφο της ασπίδας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτή που είχε μαζί του κατά την εκστρατεία του στην Ινδία, γράφουν σήμερα τα ΜΜΕ των Σκοπίων.

Στη συνάντηση των δύο υπουργών συζητήθηκε η εξαίρετη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε πολυμερές επίπεδο και η ανάγκη για τη σύναψη συμφωνιών για περιοχές που υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον και για την εμβάθυνση της συνεργασίας τους.

Συζήτησαν επίσης τα τρέχοντα διεθνή ζητήματα και τις περιφερειακές εξελίξεις, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ασία καθώς και την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, στην οποία οι δύο χώρες συμμετέχουν ενεργά.

Να προσθέσουμε ότι είναι δικαίωμα της Ινδίας να έχει σχέσεις με όποιους νομίζει, όχι όμως εις βάρος των δικαίων άλλων λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου