Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τον Οκτώβριο λήγει το 18μήνο κράτησης των δολοφόνων των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη..Θα δικαστούν ή θα τους αφήσουν ελεύθερους?



Ο Μάιος που έπνιξε την Ελλάδα στο αίμα..
Με ρυθμούς χελώνας κινείται η δικαιοσύνη και όπως πάει το σοβαρό θέμα της δολοφονίας 2 νέων παιδιών μάλλον θα καταλήξει σε φιάσκο.
Οι δολοφόνοι βάση νόμου μπορεί να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς καν να δικαστούν μόλις περάσει το 18 μήνο κράτησης τους στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πχ αν τύχει μια απεργία δικηγόρων,μια δυο αναβολές για λόγους "υγείας" κλπ κλπ η δίκη θα πάει για το 2013...οι δράστες αναγκαστικά θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους,σίγουρα θα δηλώσουν ανύπαρκτες κατοικίες (δενδρίτες) και άντε μετά να τους ξαναβρεί η αστυνομία.
Πρέπει οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της αστυνομίας να πιέσουν για να γίνει η δίκη γρήγορα και να καταδικαστούν οι αδίστακτοι δολοφόνοι με την μεγίστη των ποινών.
Με το θέμα θα ξανασχοληθούμε και θα τους θυμίζουμε συνέχεια,γιατί κάποιοι θέλουν να ξεχαστεί για συγκεκριμένους λόγους.Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στην περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που ούτε και εκεί έχει γίνει ακόμα η δίκη.Ίδιος μήνας ίδιο έτος..Μάιος 2011...

Ο Μάιος που έπνιξε την Ελλάδα στο αίμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου