Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Θύμα μανιακού η 15χρονη, σύμφωνα με το DNA-Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο, καθώς τα αποτελέσματα DNA που έγιναν στο σώμα και τα ρούχα της, έδειξαν πως υπάρχουν ίχνη από ανδρικό βιολογικό υλικό!

Πλέον, επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε την ανήλικη να έχει πέσει θύμα μανιακού, ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα. Μάλιστα, κάποιες εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν οφείλονται στην πτώση και πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος καταρρίπτεται.
Τα νέα δεδομένα επιβάλλουν οι έρευνες να κινηθούν άμεσα, καθώς αυτό που συνέβη στις 7:30 περίπου το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, αποτελεί πρωτοφανές περιστατικό.
Για πρώτη φορά σήμερα οι θεράποντες ιατροί του Αττικού, όπου νοσηλεύεται η 15χρονη, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία της κοπέλας, καθώς δείχνει σημάδια σταθεροποίησης. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς και για τον εντοπισμό του κινητού της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με την μητέρα της, το κινητό σταμάτησε να λειτουργεί λίγα λεπτά πριν βρεθεί η κοπέλα και η αστυνομία εικάζει ότι μπορεί να βρίσκεται στην κατοχή του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου