Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μύκονος: Τούρκοι, φοροδιαφυγή & μπράβοι κάνουν πάρτι και χορεύουν Rock'n'Roll! > Τούρκοι έχουν πυκνώσει τις εμφανίσεις τους στο νησί και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν θεαθεί στην περιοχή του ραντάρ της Αεροπορίας



Την ώρα που η Ύδρα πολιορκείται από το ΣΔΟΕ, τα ΜΑΤ και το Λιμενικό επειδή ένα εστιατόριο δεν έκοψε αποδείξεις σε μερικές μερίδες μπαρμπούνια, στη Μύκονο τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή εξελίσσονταν σφοδρά επεισόδια μεταξύ των θαμώνων και μπράβων γνωστού club που χορεύουν... Rock'n'Roll, που είχαν ως αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο δρόμος μπροστά από το κλαμπ, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες. Πρωταγωνιστές ομάδα ξένων στους οποίους... δεν έκοβαν αποδείξεις αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μας προσκόμισαν φωτογραφικές αποδείξεις με δεκάδες σαμπάνιες που άνοιξαν στο εν λόγω μαγαζί και δεν κόπηκε ούτε μία απόδειξη.
 Στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζαν παρέες Τούρκων και Αράβων και λόγω της παρουσίας μπράβων και σωματοφυλάκων η σύρραξη γενικεύθηκε. 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού, οι Τούρκοι έχουν πυκνώσει τις εμφανίσεις τους στο νησί και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν θεαθεί στην περιοχή του ραντάρ της Αεροπορίας. 
Μην ξεχνάμε ότι το ραντάρ της Αεροπορίας στη Μύκονο είναι εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας και καλύπτει ολόκληρο τον κεντρικό τομέα του Αιγαίου και το πεδίο βολής που αυθαίρετα δεσμεύουν καθε χρόνο οι Τούρκοι στο τρίγωνο Μύκονος-Ικαρία-Φούρνοι. 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν να μεταδίδουν αυτόπτες μάρτυρες όταν θαμώνες ζήτησαν αποδείξεις και τότε ανέλαβαν δράση οι μπράβοι του μαγαζιού διαστάσεων ανάλογων με αυτούς που δολοφόνησαν πριν δύο χρόνια τον Αυστραλό στην Μύκονο.
Τα επεισόδια και οι καταγγελίες για φοροδιαφυγή (μας προσκομίστηκαν φωτογραφικά ντοκουμέντα από πάρτι σαμπάνιας που δεν κόπηκε ούτε μία απόδειξη) στο συγκεκριμένο club έρχονται την ίδια στιγμή όπου η Ύδρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας μετά το επεισόδιο με την ταβερνιάρισσα που συνελήφθη γιατί δεν έκοβε αποδείξεις στα μπαρμπούνια και την αθερίνα. 
Την ίδια στιγμή, Τούρκοι, φοροδιαφυγή και μπράβοι χορεύουν... Rock'n'Roll και πίνουν σαμπάνιες στη Μύκονο κάτω από την μύτη του ΣΔΟΕ και της αστυνομίας. Μάλιστα πληροφορηθήκαμε ότι το ΣΔΟΕ είχε ελέγξει το εν λόγω μαγαζί την περασμένη εβδομάδα και αποχώρησαν χωρίς να εντοπίσουν κάποια "χοντρή" παράβαση, οπότε ήσυχοι οι ιδιοκτήτες ότι έχει περάσει η "τρικυμία" κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα: Να φοροδιαφεύγουν. 
Φαίνεται η Μύκονος είναι... μακριά για το ΣΔΟΕ, αλλά και την ΕΛΑΣ, όπως ήταν κάποτε η Κύπρος για τον Ελληνικό Στρατό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου