Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πανικός στην Κρήτη.. Πακιστανός μπροστά στα μάτια μωρού μαχαίρωσε Έλληνα και για να γλυτώσει πήγε να πάρει για όμηρο μια περαστική γυναίκα!!!..Βίντεο

"¨Η θα τους σκοτώσουμε ή θα μας σκοτώσουν" λένε οι κάτοικοι..που έχουν εξαγριωθεί...

Στη λαϊκή αγορά των Δειλινών, μετά το τέλος της λαϊκής, οι παραγωγοί συγκεντρώνουν όσα προϊόντα περισσέψουν και τα αφήνουν στην άκρη, μέσα σε σακούλες, προκειμένου να τα πάρουν οι άποροι συμπατριώτες μας. Έτσι έγινε και χθες. Ενώ, λοιπόν, μια άπορη ηλικιωμένη Ελληνίδα πήγε να πάρει μια σακούλα με κηπευτικά, «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, της την άρπαξε από τα χέρια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την κατακραυγή των παραγωγών και του κόσμου κατά του «κακόμοιρου κ.τ.λ.». Τότε, ο 31χρονος λαθρομετανάστης, προφανώς επηρεασμένος από την λαθροπροπαγάνδα των «συμπαραστατών», «αλληλέγγυων» κ.λπ. της αριστεράς και της… προόδου για τα «δικαιώματα» κ.τ.λ., άρπαξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο για τα καρπούζια και μαχαίρωσε με μανία τον πρώτο που βρήκε μπροστά του, έναν 42χρονο Έλληνα παραγωγό!

Ο 42χρονος Έλληνας κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ -ευτυχώς- ο «κακόμοιρος κ.τ.λ.» μαχαιροβγάλτης αφοπλίστηκε από τον κόσμο που τον παρέδωσε στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου