Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Εάν δεν αντιδράσει ο λαός και δεν πετάξει από το σβέρκο του τούς δωσιλόγους, τελείωσε το γένος των Ελλήνων!
Ποιος φανταζόταν το 2010, όταν μπαίναμε στο ΔΝΤ και τα μνημόνια, ότι μέσα σε 3 χρόνια η Ελλάδα θα μετρούσε 3500 αυτοκτονίες, η ανεργία θα έφτανε στο 30%, χιλιάδες επιχειρήσεις θα έκλειναν, θα καταστρέφονταν περιουσίες και νοικυριά, ενώ οι μεγάλες πόλεις θα γέμιζαν με χιλιάδες αστέγους;
Κανείς! Κανείς δεν θα πίστευε ότι η Πατρίδα μας, ανάμεσα στις 30 ισχυρότερες οικονομίες του κόσμου, μέσα σε τρία χρόνια θα μετατρεπόταν σε τριτοκοσμική χώρα, θα γινόταν περίγελως της Ευρώπης, ακόμη και χωρών όπως τα Σκόπια και η Αλβανία. 
Η Ελλάδα χρεωκόπησε από σχέδιο οικονομικών δολοφόνων και παρομοιάζεται πλέον με χώρες υπανάπτυκτες όπως ο Νίγηρας και η Σομαλία. Σαν μια μετοχή-φούσκα η Πατρίδα μας, έγινε παιχνιδάκι στα χέρια των αγορών, με τις υπογραφές αρχιδωσιλόγων πολιτικών ταγών: Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος ο διορισμένος, Σαμαράς, Κουβέλης, Στουρνάρας, με καθισμένο στον θρόνο του την μαριονέτα-Παπούλια, χρησμοποιώντας ψεύδη και εξαπατώντας τον λαό, αναδείχθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών! Δείτε τους πώς τρέχουν σήμερα στο Βερολίνο να υποβάλουν τα σεβάσματα και τα διαπιστευτήρια της υποταγής τους στην καγκελάριο Μέρκελ.
Αυτοί όλοι, βάζουν ταφόπλακα στον ελληνικό λαό και προκαλούν εθνοκάθαρση!
Το σχέδιο είναι πολύ ευρύτερο. Όσοι λένε "ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε", έχουν δίκιο.
Μπορείτε να φαντασθείτε πώς θα είναι η Ελλάδα στα επόμενα 3 χρόνια;
Εάν ο λαός δεν αντιδράσει, εάν εξακολουθεί να βρίσκεται υπνωτισμένος, ναρκωμένος από τις φρούδες ελπίδες που του καλλιεργούν οι απατεώνες του πολιτικού συστήματος, σε 3 χρόνια θα επέλθη η ανείπωτη καταστροφή! 
Η Ελλάδα ως κράτος, πιθανώς να έχει καταργηθεί (μετά την επίσημη ίδρυσή του το 1830) αν όχι, θα έχει διαμελιστεί από τους εχθρούς της. Ο Σαμαράς, που αφήνει τους Τούρκους να τον εντέλουν μην τολμήσει να αναγνωρίσει την ΑΟΖ ή να κάνει έρευνες για πετρέλαιο στο Αιγαίο, αυτός που βλέπει απαθής να διώκονται οι ιεράρχες της Ορθοδοξίας στα Σκόπια και στην Αλβανία, αυτός που κάνει την πάπια σε όσα διαπράττουν οι εγκάθετοι της Τουρκίας στην Θράκη, ανοίγει την νέα κερκόπορτα για τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Ο ελληνικός στρατός έχει ξεδοντιαστεί. Το ηθικό του έχει καταρρακωθεί, οι μισθοί εξαθλιώνουν τους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, τα αεροπλάνα μας δεν έχουν καύσιμα να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους που αλωνίζουν στον Αιγαίο μας και οι τροϊκανοί επιμένουν να αφοπλίσουμε τα νησιά μας, να μειώσουμε και άλλο τις δαπάνες μας, ακόμη και να εκκενώσουμε τα νησιά που έχουν κάτω από 150 κατοίκους! Και αυτό ...λέγεται Ενωμένη Ευρώπη!
Όσο δεν τους στέλνουμε στο διάολο, αυτούς και τους βαστάζους τους πολιτικούς μας, η χώρα και ο λαός δεν θα υπάρχουν.
Στα επόμενα 3 χρόνια η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία, οι άστεγοι θα αυξηθούν δραματικά. Ο ελληνισμός είναι υπό διαρκή διωγμό. Και όσο δεν αντιδρά ο λαός, σκοτώνει το μέλλον των παιδιών του!
Αυτό άραγε θέλουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου