Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Διαδηλώσεις για τον 15χρονο Αλέξη - Ούτε κουβέντα για την 15χρονη Μυρτώ

Πάντοτε οι "αριστεροί" ήταν υποκριτές στην Ελλάδα και προσπαθούσαν μέσα απο νεκρούς να κερδίσουν ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

Έτσι στην περίπτωση του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η "αριστερά" και ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν οτι έχουν φοβερά αντανακλαστικά και έκαψαν τη μισή Αθήνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην "αστυνομική βία". 

Τι και αν αποδείχθηκε οτι υπήρξε εξωστρακισμός της σφαίρας. Αυτό καθόλου δεν ενδιαφέρει την "αριστερά" που 3 χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό θα "τιμήσει" την μνήμη του Αλέξη με διαδηλώσεις και πορείες.

Τι έκανε όμως η "ελληνική" αριστερά για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό ως θανάτου απο Πακιστανό, της 15χρονης Μυρτώ; Η απάντηση είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα!


Ο Πακιστανός που βίασε και έδειρε μέχρι θανάτου την Μυρτώ

Γιατί; Μα γιατί ο δράστης ήταν ένας Πακιστανός λαθρομετανάστης. Και η αριστερά έχει αποδείξει οτι νοιάζεται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες παρά για τους Έλληνες.

Την ώρα που η Μυρτώ βρίσκεται σε κώμα κανένα αριστεροπροοδευτικό ΜΜΕ δεν λέει λέξη για αυτήν. Κανένας αριστερός βουλευτής δεν μιλάει για την Μυρτώ.

Για τον Αλέξη όμως πορείες, διαδηλώσεις, παρεμβάσεις.

Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.. Στο πτώμα του πατάει ο ΣΥΡΙΖΑ και η "αριστερά" για να κερδίσουν ψήφους!

Η δήθεν "ανθρωπιστική" αριστερά ενδιαφέρεται μόνο για ψήφους στην πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τους Έλληνες. Μόνο ψήφους ψάχνει πατώντας σε πτώματα όταν αυτά προέρχονται απο την αστυνομία ή τα μνημόνια. Για όσους βιάζουν ή σκοτώνουν οι λαθρομετανάστες η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε κουβέντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου