Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ηράκλειο-Πήγαινε με πλοίο στον τάφο του συντρόφου της (που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ στην Καισαριανή) δεν άντεξε και πήδηξε μεσοπέλαγα..


Η 24χρονη πήδηξε από πλοίο στη θάλασσα, λίγο έξω από την Μήλο, προκαλώντας... πανικό!

Το Knossos Palace κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο, όταν ξαφνικά σήμανε συναγερμός! Αιτία αποτελούσε η απόφαση της 24χρόνης να πηδήξει στη θάλασσα γιατί δεν άντεξε να αντικρίσει τον τάφο του ανθρώπου που αγαπούσε και σχεδίαζαν να παντρευτούν.. Με γρήγορες διαδικασίες ο καπετάνιος έδωσε σήμα και στην περιοχή έφτασε σκάφος του λιμενικού καθώς και ελικόπτερο.

Τελικά και μετά το πέρας κάποιας ώρας, η νεαρή περισυνελέγη από ιστιοφόρο και στη συνέχεια την παρέλαβε το ναυαγοσωστικό. Η ίδια στην αρχή δεν αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πηδήξει, ενώ ο εισαγγελέας όταν έμαθε τον λόγο συγκινήθηκε Σύρου και διέταξε να μην γίνει προανάκριση.

Πως είχε γίνει το περιστατικό...

Σκηνές φαρ ουέστ στην Καισαριανή, νεκρός 32χρονος
Αιματηρή κατάληξη είχε η απόπειρα κλοπής ενός αυτοκινήτου που έγινε τα ξημερώματα σήμερα στην Καισαριανή.

Οι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου, δύο αδέλφια 30 και 32 χρόνων, έσπευσαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας τους ακούγοντας το συναγερμό του οχήματος, και δέχτηκαν πυρά από τα καλάσνικοφ των αγνώστων ληστών. 
Νεκρός 32χρονος από τα πυρά των ληστών. Βαριά τραυματίστηκε και ο αδελφός, ενώ οι δράστες μετά τη δολοφονία και τον τραυματισμό, εξαφανίστηκαν χωρίς να πάρουν το αυτοκίνητο το οποίο είχαν διαρρήξει.Οι δράστες, σύμφωνα με τις εκτιμήσες της αστυνομίας, ήταν αποφασισμένοι για όλα, καθώς έφεραν βαρύ οπλισμό.
Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα οι ριπές του Καλάσνικοφ και οι φωνές της μητέρας των δυο αδελφών σήκωσε μία ολόκληρη γειτονιά της Καισαριανής στο πόδι.
Οι κακοποιοί επιχείρησαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο του 32χρονου αλλά χτύπησε ο συναγερμός, ενώ μόλις εκείνος κατέβηκε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, οι κακοποιοί τον πυροβόλησαν δυο φορές.
Ο αδελφός του θύματος, πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και έτρεξε να βοηθήσει τον αδελφό του, όμως και εκείνος δέχτηκε τα πυρά των κακοποιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου