Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΚΤΗΝΗ! ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ 77ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!

giagia 
Η γιαγιά ζει σε ένα σπίτι στη Ραφήνα με τα τρία εγγονάκια της, ηλικίας 6, 9 και 12 ετών... Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Δικαιοσύνη τής έδωσε αναγκαστικά την επιμέλεια των παιδιών, αφού η μητέρα μπαινοβγαίνει στα ψυχιατρεία με πολύ σοβαρά προβλήματα, ενώ εσχάτως, σε μια από τις εξόδους της από το Δρομοκαΐτειο, έμεινε και πάλι έγκυος από μια περιστασιακή σχέση. Ο δε
πατέρας, είναι φυγόδικος και καταζητείται με την κατηγορία της κακοποίησης των ίδιων του των παιδιών. Η 77χρονη  ανέλαβε τα τρία ανήλικα νομικά και ουσιαστικά, δίνοντας έναν μεγάλο καθημερινό αγώνα για την επιβίωση της οικογένειας που έχει απομείνει. Είναι η ίδια γιαγιά που πηγαίνοντας να πάρει το ήδη πενιχρό επίδομα τριτέκνων, το είδε μειωμένο κατά 30%! Πικραμένη και απογοητευμένη, μοιράστηκε μαζί μας τις δυσκολίες που πλέον γίνονται δυσβάσταχτες για την ίδια και τα τρία μικρά αγγελούδια που μεγαλώνει με πόνο, αλλά και με πολύ-πολύ αγάπη. Αυτά κάνουν τα θρασίμια, οι αρχικλεφταράδες που ρήμαξαν τον τόπο και υπογράφουν τις θανατικές μας καταδίκες... ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου