Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Eπίδοξος βασανιστής στην Χιο έκανε την πλάκα του βασανίζοντας σκυλάκι,του έδεσε τα γεννητικά όργανα και τον άφησε να υποφέρει


Τον αποτροπιασμό προκαλεί άλλο ένα περιστατικό εκδήλωσης βίας σε ζώο, αυτή τη φορά στη Χίο. Ο επίδοξος βασανιστής του άτυχου ζώου του έδεσε σφιχτά τα γεννητικά όργανα και το άφησε να υποφέρει. Άραγε να χαίρεται με το κατόρθωμά του;

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν κάτοικοι της περιοχής Κλειδού του νησιού, όπου και συνέβη το περιστατικό, παρατήρησαν ότι ο σκύλος δυσκολευόταν ιδιαίτερα να περπατήσει. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε δέσει τα γεννητικά του όργαναμ με αποτέλεσμα αυτά να πρηστούν σε απίστευτο βαθμό.

Η αντίδρασή τους ήταν άμεση, αφού αμέσως ενημερώθηκε κτηνίατρος που περιέθαλψε τον άτυχο σκύλο και του χορήγησε τα απαραίτητα φάρμακα προκειμένου να σταματήσει να πονά και να συνέλθει. Δυστυχώς η μόλυνση όμως ήταν τόσο σοβαρή, που το πιθανότερο είναι ότι θα εξαναγκαστούν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνων.

Ο δράστης, είναι γνωστός, εναντίον του έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν παντού. Μπορεί να το έκανε για να διασκεδάσει, αλλά είναι γνωστό ότι τα γέλια φέρνουν... κλάματα.

 Και δεν κλαίνε μόνο τα θύματα, αλλά στο τέλος και οι θύτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου