Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τουλάχιστον 1.000 προσαγωγές και 26 συλλήψεις από την "σκούπα" της ΕΛΑΣ


Τρίτη συνεχή ημέρα διεξοδικών ελέγχων και επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας.
Με αυτό τον τρόπο οι επιτελείς της αστυνομίας αλλά και του υπουργείου προσπαθούν να πατάξουν την παράνομη μετανάστευση, το παραεμπόριο, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών.

Και την Παρασκευή οι άντρες της ΕΛΑΣ εστίασαν την προσοχή τους, βάσει φυσικά του ευρύτερου σχεδιασμού, στα ευαίσθητα σημεία των Αθηνών, όπως η Ομόνοια, έξω από την ΑΣΟΕΕ και γύρω από τη Νομική, όπου βρίσκονται δεκάδες αλλοδαποί μικροπωλητές με.....
προϊόντα απομιμήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής την Πέμπτη διατέθηκαν συνολικά 403 αστυνομικοί οι οποίοι έκαναν ελέγχους σε 1.656 άτομα εκ των οποίων 359 Έλληνες και 1.297 αλλοδαπούς.

Προσήχθησαν για έλεγχο των εγγράφων τους 781 αλλοδαποί, καθώς και 30 Ελληνες για έλεγχο της ταυτότητας τους.

Επίσης συνελήφθησαν 26 άτομα από τα οποία 11 για ναρκωτικά, δυο για κλοπές, δυο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένας για οπλοκατοχή και τέσσερις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, αλλά και έξι γυναίκες οι οποίες εκδίδονταν παράνομα ενώ εντοπίσθηκαν και δύο κλεμμένα οχήματα.

Για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου διατέθηκαν 116 αστυνομικοί, γύρω από την ΑΣΟΕΕ και την Νομική.

Προσήχθησαν 208 αλλοδαποί και κατασχέθηκαν 4.685 προϊόντα - απομιμήσεις.

Παράλληλα κατασχέθηκαν 1,8 γραμμάρια ηρωίνης και 160 ναρκωτικά χάπια.

Ακόμη συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί από τους οποίους ένας για ναρκωτικά και τέσσερις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου