Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Θεολόγος έβαλε γυναικεία ρούχα και περούκα και έκανε σόου από το μπαλκόνι ξενοδοχείου...Κατά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε πάνω του στικάκι με παιδική πορνογραφία...


Σάλο προκάλεσαν σε κεντρική γειτονιά του Ρεθύμνου τα καπρίτσια ενός 45xpovou εκπαιδευτικού με ιδιαίτερα σεξουαλικά γούστα , και υποψήφιου διδάκτορος θεολογίας (!), στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν υλικό παιδικής πορνογραφίας αλλά και πληθώρα θρησκευτικών βιβλίων. 0 45χρονος δάσκαλος, που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, προ ημερών μετέβη στο Ρέθυμνο, όπου διέμενε σε κεντρικό ξενοδοχείο, φροντίζοντας να κάνει την παρουσία του ιδιαίτερα αισθητή εκεί δίνοντας... σόου από το μπαλκόνι.


Όπως έγινε γνωστό, δύο 21 χρόνοι που μένουν σε πολυκατοικία έναντι του ξενοδοχείου τον είδαν το απόγευμα της Τετάρτης να... βγαίνει στο μπαλκόνι ντυμένος με γυναικεία ρούχα και φορώ ντας περούκα. Την ώρα που οι νεαροί ξεπερνούσαν το αρχικό σοκ, είδαν τον 45χρονο να μπαίνει στο δωμάτιό του και γρήγορα να επιστρέφει στο μπαλκόνι γυμνός! Στη συνέχεια ο... ιδιόρρυθμος εκπαιδευτικός πήρε μια ψηφιακή κάμερα και άρχισε να βιντεοσκοπεί το σπίτι των νεαρών, που τον παρακολουθούσαν εμβρόντητοι! Οι δύο 21χρονοι αποφάσισαν τότε να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Έτσι σε λίγη ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου επισκέφθηκαν το δωμάτιο του 45χρονου στο ξενοδοχείο και τον συνέλαβαν για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και παραβάσεις περί προσωπικών δεδομένων. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο δωμάτιο εντόπισαν δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (USB), οι οποίες περιείχαν αρχεία πορνό και παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα κατασχέθηκαν 26 βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου (!), δύο φωτογραφικές μηχανές, κάρτες μνήμης, δύο γυναικείες περούκες και μια νάιλον τσάντα με γυναικεία εσώρουχα. Όπως ανέφερε στη «δημοκρατία» αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, ο 45χρονος δεν δίδασκε σε παιδιά του Ρεθύμνου και μετέβη στην Κρήτη με σκοπό να μελετήσει βιβλία που βρίσκονται σε συγκεκριμένη μονή, τα οποία θα τον βοηθούσαν στη... διατριβή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου