Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προκαλεί ο βρωμιάρης κωλομπαράς του Ρεθύμνου - "Έτσι θα τους έκανα Σπαρτιάτες"

Ο 47χρονος εκπαιδευτικός που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα με τις πράξεις του, σε βάρος ανηλίκων παιδιών, μεταφέρθηκε από τις αστυνομικές αρχές στις 4 το μεσημέρι στα δικαστήρια και αυτή την ώρα απολογείται στην ανακρίτρια.

Ο εκπαιδευτικός και προπονητής μπάσκετ, Νίκος Σειραγάκης, παραδέχεται τη δράση του αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει ότι....
δεν πρόκειται για σεξιστικού περιεχομένου ενέργειες.

Όπως διαβάζουμε στο goodnet.gr λέει ότι δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει τη «φιλοσοφία» του για να "μυήσει" τα παιδιά στον πρωταθλητισμό, για να ανδρωθούν και να γίνουν επιτυχημένοι, όπως τους έλεγε.

Κάπως έτσι κατάφερνε να παρασέρνει τα παιδιά κι σήμερα ο ίδιος ισχυρίζεται πως ό,τι γινόταν, γινόταν με την συναίνεσή τους.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Τα οδηγούσε σε ερημικά σημεία, όπου τα υπέβαλε σε «δοκιμασίες» και στη συνέχεια γίνονταν τα χειρότερα...
Μάλιστα, εκτός από αισχρές πράξεις με τον ίδιο, δεν δίσταζε να τα βάζει να κάνουν και πράγματα μεταξύ τους!

Θέλοντας να τους «εμφυσήσει» την φιλοσοφία του επηρεασμένος από την αρχαιοελληνική τακτική, ο 47χρονος έλεγε στα παιδιά που συμμετείχαν ότι είναι «Σπαρτιάτες» ενώ επίσης χρησιμοποιούσε τον μπασκετικό όρο «ρούκις» για τους ανήλικους που υπέβαλε στις σκληρές δοκιμασίες.
Μόνο έτσι, τους έλεγε, ότι θα γίνονταν «δυνατοί», θα κατάφερναν να «πρωταγωνιστήσουν».
Ήθελε λέει, να τους «ανδρώσει»!

Οι μαρτυρίες των παιδιών συγκλονίζουν
Μιλώντας τα παιδιά στους αστυνομικούς, ανέφεραν αναλυτικά τι έκαναν στις τελετές μύησης με τον «δάσκαλό» τους. Ανέφεραν, μάλιστα, πως ήταν αναγκασμένα να διανύουν τα στάδια, που ο ίδιος είχε διαμορφώσει με την αρρωστημένη σκέψη του, ξεκινώντας από απλούστερες διαδικασίες και καταλήγοντας σε σκληρές ασελγείς πράξεις.

Τα ανάγκαζε – κυρίως νυχτερινές ώρες – να φέρουν σε πέρας δύσκολες «αποστολές» σε ερημικά σημεία, παραλίες, εκκλησίες ή ακόμα και νεκροταφεία, ενώ – σύμφωνα με τις πληροφορίες – εάν δεν «ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις», είχαν «κυρώσεις».

Χρησιμοποιούσε και άλλους χώρους, όπως σπίτια στην παλιά πόλη και εκτός αυτής, τους οποίους εντόπισαν οι αστυνομικοί ενώ κατά τις πληροφορίες μόνο τις τελευταίες ημέρες χρησιμοποιούσε το σπίτι του, όπου και τελικά συνελήφθη.

Συνολικά, στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις 13 παιδιών, τα οποία κλήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου να μιλήσουν για τις επαφές που είχαν μαζί του και επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες πλήρως.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν κάποια παιδιά να πηγαίνουν αυθόρμητα για να καταθέσουν, καθώς πλέον μετά την αποκάλυψη της δράσης του Σειραγάκη, φαίνεται ότι έχουν ανοίξει τα στόματα και αρκετά παιδιά επιθυμούν να μιλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου