Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ένταση στο δικαστήριο για τον Αλβανό που κακοποίησε ζώα..Παραλίγο να τον λιντσάρουν περίπου 40 φιλόζωοι...

Με συνοδεία 20 ανδρών των ΜΑΤ μεταφέρθηκε σήμερα στα δικαστήρια των Ευελπίδων ο Αλβανός που κατηγορείται ότι χτύπησε με βαριοπούλα δύο σκυλιά στο Μοσχάτο προκαλώντας τους βαρύτατα τραύματα.

Ο αλλοδαπός δέχθηκε φραστική επίθεση από περίπου 40 άτομα από φιλοζωικές εταιρείες αλλά και κατοίκους της περιοχής όπου......
έκανε την πράξη και επικράτησε μεγάλη ένταση έξω από τις δικαστικές αίθουσες με τους παρευρισκόμενους να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία για την πράξη του.

Ο δράστης είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα στις 24 Δεκεμβρίου και σήμερα πήρε αναβολή για τις 9 Ιανουαρίου. Οι αγανακτισμένοι από τη βάρβαρη και αναιτολόγητη πράξη του πολίτες τον αποκαλούσαν δολοφόνο και ζητούσαν σεβασμό -επιτέλους- στα δικαιώματα των ζώων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αλλοδαπό δράστη συνόδευαν και 2 φίλοι του, επίσης αλλοδαποί, οι οποίοι ήταν βαθύτατα προκλητικοί και εριστικοί και μάλιστα επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο και τους δημοσιογράφους του Star σε μια προσπάθεια να μην καλυφθεί τηλεοπτικά η προσαγωγή του.

Ο δράστης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα με μεγάλη αστυνομική δύναμη να τον προστατεύει ενώ φορούσε κουκούλα για να μην φανεί το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου