Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Απόπειρα βιασμού και ληστείας δύο φοιτητριών απο λαθρομετανάστη

Φωτογραφία Αρχείου
Περίπου στις 7:30 το βράδυ, ένα Αφγανός οπως λένε οι πληροφορίες μας,μπήκε στην πολυκατοικία και συγκεκριμένα στο ασανσέρ, όπου τις περίμενε.

Στις 7:30 επιτέθηκε στην πρώτη φοιτήτρια καταγωγής Σπάρτης (29 ετών) και στην δεύτερη φοιτήτρια καταγωγής Πειραιά (23 ετών) επιτέθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Όπως καταγγέλλουν οι φοιτήτριες στόχος ήταν να τις κλέψει και να τις βιάσει. Οι απόπειρες έγιναν και οι δύο στο ασανσέρ. Μάλιστα η μία στον πανικό της προσπαθώντας να ξεφύγει, δάγκωσε τον δράστη στο αριστερό του χέρι, ενώ αυτός την δάγκωσε στο μάγουλο.

Τα κορίτσια........
αφού έβαλαν τις φωνές και ξέφυγαν, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, με την αστυνομία να κάνει ελέγχους σε όλους τους αλλοδαπούς που μοιάζουν με την περιγραφή των κοριτσιών. Αυτή τη φορά όμως η αστυνομία είχε και έναν άσο στο μανίκι της, μιας και το δάγκωμα στο χέρι, ήταν και το εισιτήριο της σύλληψης.

Μια ώρα αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας στην Αγιδος, συνελήφθει και μεταφέρθηκε για να γίνει η αναγνώριση από τις δύο φοιτήτριες.

Ο Αφγανός στα χαρτιά ετών 21 και εμφανισιακός πάνω από 30, όχι μόνο αναγνωρίστηκε από τις δύο φοιτήτριες, αλλά αναγνωρίστηκε και από την φοιτήτρια όπου λίγες μέρες πριν προσπάθησε να βιάσει και αυτήν, αλλά τότε είχε κατορθώσει να κλέψει το κινητό της, το οποίο είχε επάνω του. Τότε είχε μουστάκι, ενώ τώρα το είχε ξυρίσει.


Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου