Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη 19χρονος για συμμετοχή στη «συμμορία ληστών με τα καλάσνικοφ»

Έναν 19χρονο, αλβανικής υπηκοότητας, συνέλαβε η αστυνομία με την κατηγορία ότι συμμετείχε στη «συμμορία ληστών με τα καλάσνικοφ», η οποία διέπραττε ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα σε σπίτια και κακοποιήσεις γυναικών....


Ο 19χρονος συνελήφθη στο Νέο Κόσμο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν άλλες 18 ληστείες που είχε διαπράξει η εγκληματική ομάδα, η οποία εξαρθρώθηκε στις 10 Οκτωβρίου.

Οι επιπλέον 18 ληστείες, με τη χρήση καλάσνικοφ, που εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής αφορούν: δέκα ληστείες σε σπίτια στο Π. Φάληρο, στην Αργυρούπολη, στον Άγιο Δημήτριο, στη Βούλα, στου Παπάγου, στο Ελληνικό, στον Άλιμο, στη Σαρωνίδα, στην Αγία Παρασκευή και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς επίσης:

Τρεις ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στην Καλλιθέα, στην Ηλιούπολη και στη Γλυφάδα, τρεις σε πεζούς στη Ραφήνα, στην Καισαριανή και στον Υμηττό, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κηφισιά, ενώ στο ενεργητικό τους περιλαμβάνεται και η ληστεία στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου