Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... Ο ΜΕΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ...


Στον δεύτερο (μετά τη βουλή)… ναό του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, δηλαδή το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μίλησε εν όψει των εκλογών που διεξάγονται στην Αλβανία στις 23 Ιουνίου, ο πρόεδρος του αλβανικού κόμματος LSI, Ιλίρ Μέτα, σε οπαδούς του, λαθρομετανάστες στην πλειοψηφία τους, υποσχόμενος –μεταξύ άλλων- τακτική χρηματοδότηση των αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα:

«Το LSI εφόσον θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση της χώρας, θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα εργασιακά δικαιώματα των Αλβανών μεταναστών. Θα δημιουργήσει ειδικό κονδύλιο από τον αλβανική κυβέρνηση για να χρηματοδοτούνται και να λειτουργούν κανονικά τα Αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα».

Συμπεράσματα:

1ον) Μοιραία, οι «νόμιμοι» και παράνομοι Αλβανοί μετανάστες στην Ελλάδα, χρησιμοποιούνται προς όφελος των Αλβανών σωβινιστών, κατά των ελληνικών συμφερόντων, μέσα στην ίδια μας την πατρίδα!

2ον) Εφόσον οι Αλβανοί κόπτονται για τα αλβανικά σχολεία (και πολύ καλά κάνουν από την πλευρά τους), οι δήμαρχοι ελληνικών πόλεων που παραχωρούν δημοτικούς χώρους για τέτοια σχολεία και τα διευκολύνουν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, εξυπηρετούν –ακούσια ή εκούσια- ανθελληνικά συμφέροντα!

(ΥΓ): Αλήθεια, έχουν άδεια λειτουργίας τα αλβανικά σχολεία στην Ελλάδα ή μήπως λειτουργούν… λάθρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου