Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Συνελήφθησαν δύο ανήλικες για κλοπές σε σπίτια στην Αλίαρτο


Συνελήφθησαν, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, δύο (2) ανήλικες ημεδαπές ROMA, ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενες για κλοπές σε οικίες της περιοχής. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί και από ώρες 08:30΄ έως και 10:00΄, οι δύο ανήλικες εισήλθαν από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα σε τρεις οικίες στην Αλίαρτο και αφαίρεσαν από την πρώτη πλήθος κοσμημάτων και από τις άλλες δύο συνολικά το χρηματικό ποσό των (110) περίπου ευρώ. Μάλιστα σε μία από τις κλοπές, έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη της οικίας την ώρα που αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και τράπηκαν σε φυγή. 

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση και σε σύντομο χρονικό διάστημα τις εντόπισαν και τις συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή της 10χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα κοσμήματα που αφαίρεσαν από την πρώτη οικία, τα οποία αποδόθηκαν στην νόμιμη κάτοχό τους. 

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν την 36χρονη μητέρα της 10χρονης και την 41χρονη μητέρα της 8χρονης , για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι συλληφθείσες αφέθηκαν ελεύθερες, μετά από προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου