Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Οι "ΝΕΚΡΟΙ" απο τις ριπές των καλάσνικωφ και όχι μόνο...."ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ"




Αλλη μια Ελληνίδα νεκρή χθές το βράδυ στα Ισθμια Κορινθίας, νεκρή απο τις ριπές των καλάσνικωφ των αιμοσταγών δολοφόνων.
Αλλη μια συμπατριωτισά μας η Κατερίνα έπεσε νεκρή για 300 Ευρώ.

Χθές το βράδυ η Κατερίνα προχθές η Μυρτώ πρίν πέντε ημέρες ο Πέτρος,ο Γιάννης,η Μαρία ένας πόλεμος με εκατοντάδες νεκρούς συμπατριώτες μας,όχι μόνο από καλάσνικωφ αλλά και απο μαχαίρια,από πέτρες (θυμηθείτε την Μυρτώ στην Πάρο),απο βρόνχους κτ.λ)

Τα αίτια σίγουρα πολύ βαθειά και ένα "ΓΙΑΤΙ" να περιπλανιέται στο μυαλό όλων μας.Πώς και γιατί φθάσαμε ως εδώ στην μικρή αυτή χώρα μας που λέγεται Ελλάδα να πέφτουν νεκροί αθώοι άνθρωποι εν έτη 2013.Σε μια χώρα που πρίν απο χρόνια σκορπούσε τον πολιτισμό και την αίγλη της σε όλον τον κόσμο.

Το αστυνομικό δελτίο καθημερινά καταγράφει δεκάδες δολοφονίες συμπατριωτών μας,τα site οι εφημερίδες και τα κανάλια πλέον τα περνούν στα ψιλά και αν τα περνούν (για όλους ένα μηδενικό η αξία της ανθρώπινης ζωής).

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

"Καθόμασταν, μπήκαν τρεις μέσα, μας απείλησαν, πήραν τα λεφτά και το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν».
Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο οποίος χτες το βράδυ ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις δράστες, οι οποίοι κραδαίνοντας όπλα, εισέβαλαν στο μαγαζί του και τον λήστεψαν.
Ο επιχειρηματίας, ακόμη σοκαρισμένος, περιγράφει τη στιγμή που οι τρεις κακοποιοί μπήκαν στη ταβέρνα που διατηρεί στο 37ο χλμ. στην Παλαιά Εθνική Αθηνών-Θηβών και τον απείλησαν με καλάσνικοφ.
«Μέσα στο κατάστημα ήμασταν εγώ, η γυναίκα μου και ένας φίλος μας. Ο ένας από αυτούς είχε καλάσνικοφ. Μπήκαν στο μαγαζί, πήραν χρήματα και το αμάξι μου και εξαφανίστηκαν» αναφέρει μεταξύ άλλων. Στα ίχνη των κακοποιών που απέδρασαν από τις φυλακές Τρικάλων θεωρεί πως βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομικές πηγές, αναφερόμενες στην -αιματηρή- συμπλοκή που σημειώθηκε χτες το βράδυ στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο, κάνουν λόγο για πιθανή συσχέτιση των δραστών με την πρόσφατη μαζική απόδραση από τις φυλακές"


Την "ΕΥΘΥΝΗ" όμως ποιός θα την αναλάβει για τον θάνατο των αθώων αυτών ανθρώπων ??
Αμείληκτα ερωτηματικά που θα μείνουν ερωτηματικά και ένας φάκελος που θα κλείσει μια υπόθεση αν συλληφθούν οι δολοφόνοι και ξανά απο την αρχή.

Αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο ήταν ένα σχόλιο ενός φίλου της σελίδος "ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΄"Οχι αιχμαλώτους η κοπέλλα ζητά δικαίωση", είναι η αγανάκτηση που βγαίνει απο τον κάθε έναν προσωπικά για ότι συμβαίνει γύρω του και όπως λέει και η λαική ρήση αν πιάσει φωτιά το σπίτι του γείτονα περιμενέ την και στο δικό σου.

Να θυμίσω όμως στον φίλο ότι οι Αστυνομικοί παλεύουν με το έγκλημα του δρόμου καθημερινά και δεν είναι δολοφόνοι,έκαναν και κάνουν ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν για να συλληφθούν οι φονιάδες της Κατερίνας και κάθε Κατερίνας και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Φτάνοντας τέλος στην Πολιτεία και εκεί θα σταθώ προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα.Με αστυνομικούς εξοπλισμένους με 9άρια Πιστόλια και αλεξίσφαιρα ληγμένα κύριοι δεν μπορείτε πλέον να αντιμετωπίσετε τα Καλάσνικοφ.Χρειάζονται διαρθρωτικές αλλαγές,το έγκλημα δεν βρίσκεται πλέον στην δεκαετία του 1960-70 προχώρησε αρκετά και μαζί με αυτό πρέπει να προχωρήσει και η ΕΛ.ΑΣ.Χρειάζεται σύνχρονος εξοπλισμός και σύνχρονες μεθόδοι αντιμετώπισης του εγκλήματος πρίν θρηνήσουμε και άλλους νεκρούς.

Είναι αδύνατον σε μια Πολιτεία να μην γνωρίζετε πόσοι παράνομοι αλλοδαποί έχουν εισχωρήσει εντός των συνόρων μας και έχουν οργανώσει ένοπλες συμμορίες με βαρύ οπλισμό.Ακόμη και όταν συλλαμβάνονται απο την ΕΛ.ΑΣ και εντός των φυλακών συγκροτούν ένοπλες ομάδες (πρίν μια εβδομάδα Φυλακές Τρικάλων).

Αρα κάποιοι φέρουν ευθύνες που πρέπει κάποτε να τις αναλάβουν και να κοιτάξουν στα μάτια την οικογένεια της Κατερίνας του Πέτρου,της Μυρτώς........

"ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου