Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Στην Ελλάδα μαζεύονται χιλιάδες για να χορέψουν Harlem Shake και στην Βουλγαρία για να διαδηλώσουν κατά της φτώχειας.

Νεοέλληνες Vs Νεοβούλγαροι... "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ
Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες χόρεψαν μαζικά Harlem Shake το Σάββατο στο Θησείο.... 
Οι "ξενέρωτοι" οι Βούλγαροι πάλι , εξακολουθούν να διαμαρτύρονται μαζικά για τη φτώχεια τους........ 
Thank God δεν γίναμε Βουλγαρία !!!!! shake it baby !!!! 


Θησείο! 2000 άτομα χόρεψαν Harlem Shake σε τρελούς ρυθμούς! 

 Είναι η νέα ..τρελή μόδα που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.. Κι όπως φαίνεται καλά κρατεί και στην Ελλάδα αφού το Σάββατο το μεσημέρι, έξω από το σταθμό του Θησείου, μαζεύτηκαν πάνω από 2.000 άτομα ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της ομάδας Stunnerz productions και χόρεψαν στους τρελούς ρυθμούς του Con los terroristas.




Την ίδια ώρα...στη Σόφια..
Με συνθήματα κατά της φτώχειας και της διαφθοράς, δεκάδες χιλιάδες Βούλγαροι κατέβηκαν και πάλι στους δρόμους της Σόφιας και 40 ακόμη πόλεων
Η κοινωνική αναταραχή συνεχίζεται στη Βουλγαρία, παρά την απόφαση του Μπόικο Μπορίσοφ να οδηγήσει την κυβέρνησή του σε παραίτηση.
Διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών είδαν έκπληκτοι τον πρόεδρο της χώρας Ρόζεν Πλέβνιελιεφ να παραλαμβάνει τα αιτήματά τους και να παίρνει το λόγο.
«Σας προσκαλώ το συντομότερο δυνατόν, μαζί με φορείς και συνδικάτα, να δουλέψουμε από κοινού. Σας ευχαριστώ για τα αιτήματα που μου δώσατε. Σας εύχομαι καλή τύχη. Ας αποδείξουμε πως πιστεύουμε στη δημοκρατία και στο μέλλον της Βουλγαρίας. Η Προεδρία είναι ανοιχτή!», δήλωσε οΠλέβνιελιεφ.
Βασικό αίτημα των πολιτών παραμένει η συγκράτηση του κόστους για ρεύμα και θέρμανση που έχει ανέβει στα ύψη κυρίως λόγω των μονοπωλίων στον τομέα της ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου