Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

εχουν ξεφυγη στην Κυπρο"Αν είμαστε παιδεραστές, γούστο μας" - Οργή για τις θέσεις του






 Οι προτάσεις του Κώστα Κυριάκου προάγουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανηλίκων καταγγέλλει η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Στέλλα Κυριακίδου. Αξιόποινες οι θέσεις του, δηλώνει και η Επίτροπος Προστασίας του Παιδιού. Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.



 Έντονη ανησυχία εκφράζει η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Στέλλα Κυριακίδου για τις προτάσεις που κατέθεσε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος), αναφορικά με την παιδοφιλία.
Η κ. Κυριακίδου ζητά την άμεση παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα στο θέμα υπογραμμίζοντας ότι ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκφράζει θέσεις οι οποίες όχι μόνο δεν προστατεύουν τα παιδιά, αλλά προάγουν τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.
Σοκ προκαλεί η απάντηση του Υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Κυριάκου, ο οποίος δεν μπήκε καν στον κόπο να δικαιολογηθεί ή να αρνηθεί τις προσβλητικές κατηγορίες. Αντίθετα, απαντώντας στην κυρία Κυριακίδου, δήλωσε με απύθμενο θράσος στην εφημερίδα Αλήθεια: " Αν είμαστε παιδεραστές, γούστο μας".
Ο Γενικός Εισαγγελέας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν τέθηκε ενώπιον του το εν λόγω ζήτημα, απάντησε ότι δεν ασχολείται με τις ασυναρτησίες του καθενός.
Παρέμβαση στο θέμα έκανε και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά η οποία μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι τέτοιες θέσεις είναι αξιόποινες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου