Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Επιτέλους "καθάρισε" το ποδόσφαιρο μετά τις εξοντωτικές ποινές που επέβαλαν τα αρμόδια όργανα...Μετά τον Μπέο ελεύθερος και ο Τσακογιάννης!.


Και μετά κάποιοι περιμένουν να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος και επενδυτής να ασχοληθεί και να μπλεχτεί με όλη αυτή την σαπίλα...

Tην αρχή έκανε ο Αχιλλέας Μπέος και τώρα ήρθε η σειρά του Γιώργου Τσακογιάννη να αφήσει το κελί και πλέον να περιμένει, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, την τακτική δικάσιμο για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

 Εγγύηση 350000 ευρώ θα δώσει ο Γιώργος Τσακογιάννης για να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του! Για το θέμα μίλησε ο δικηγόρος του Τσακογιάννη, κύριος Γιάννης Μαρκουλάκος, στη ραδιοφωνική εκπομπή "Εφεση στον Σκάϊ" τόνισε:
 «Η χρηματική εγγύηση που προτείνει ο εισαγγελέας για την αποφυλάκιση του Τσακογιάννη είναι ασυνήθιστα υψηλή και ελπίζουμε να μην συμφωνήσει ο κύριος ανακριτής. Ο πελάτης μου δεν έκανε κάτι που να έχει ίδιον όφελος. Άλλωστε η ομάδα του δεν περιλαμβάνονταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Άλλο να κάνεις χάρες στο ποδόσφαιρο και άλλο πράγμα είναι να σε ωφελήσει οικονομικά ένα αποτέλεσμα.
Για να καταλάβετε ότι ο εντολέας μου δεν κέρδισε κάτι, έχει απλήρωτο δάνειο 522.000 ευρώ στη Eurobank»!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου