Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Θα μας τρελάνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ...Μιλαει για δικαιώματα της 22χρονης οροθετικής την στιγμή που έσπερνε τον θάνατο και όλη η κοινωνια ζεί τον τρόμο εξαιτίας της!


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την 20χρονη ιερόδουλη .
Ως ένα «πλήγμα για τα δικαιώματα» μιλά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σχετικά με «την διαπόμπευση της 20χρονης» ιερόδουλης που ήταν φορέας του AIDS. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η Ρωσίδα χαρακτηρίζεται ως ένα «θύμα του κυκλώματος πορνείας».
Με ένα κείμενο αχταρμά προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους ως από/κομμα.

Η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...


 Πλήγμα στα δικαιώματα αποτελεί η διαπόμπευση τις τελευταίες μέρες της 20χρονης Ρωσίδας που είναιθύμα του κυκλώματος πορνείας.
Στο όνομα δήθεν της προστασίας της δημόσιας υγείας, οι αρχές στήνουν μια παράσταση τρόμου σκορπίζοντας το ρατσιστικό δηλητήριο. Στόχος τους είναι να βρεθεί κάποιος ένοχος για να αθωωθούν κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ, αυτοί δηλαδή που έχουν διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας με τραγικές συνέπειες για την υγεία και την ίδια τη ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας. Η δημόσια διαπόμπευση εξαφάνισε το ιατρικό απόρρητο, καταδίκασε μια νέα γυναίκα πριν καν δικαστεί, σκόρπισε τον τρόμο. Την ίδια στιγμή τα κυκλώματα πορνείας παραμένουν ανέγγιχτα.

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αγώνα ανατροπής ενάντια στα Μνημόνια τονίζοντας ότι πέρα από το εισόδημα και τον πλούτο που λεηλατείται, αυτές οι πολιτικές προκάλεσαν έξαρση της πορνείας και της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, τους βασικούς παράγοντες που κάνουν το AIDS παγκόσμια επιδημία.
http://www.rthess.gr/articles_det.asp?artid=27875

Σχόλιο...Επειδή τους πήρε ο πόνος για τα θύματα κυκλωμάτων πορνείας...
Τους έχετε δει ποτέ να διαδηλώνουν κατά των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ που αλλοδαποί και Έλληνες νταβατζήδες  έχουν στήσει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και βασανίζουν μικρές κοπέλες για να βγάζουν χιλιάδες ευρώ.
ΟΧΙ.
Αντιθέτως όταν κάποιοι κάτοικοι το κάνουν,αυτομάτως γίνεται αντιδιαδήλωση και τους χαρακτηρίζουν ρατσιστές και φασίστες. 

Τους έχετε δει ποτέ να διαμαρτυρηθούν κατά των εμπόρων ναρκωτικών (Ελλήνων και αλλοδαπών) και να πηγαίνουν στις περιοχές που γίνεται διακίνηση ναρκωτικών (στο κέντρο) για να διαδηλώσουν κατά αυτής της κατάστασης,μιας και είναι η μεγαλύτερη Υγειονομική Βόμβα? 
ΟΧΙ.
Αντιθέτως όποτε το κάνουν οι κάτοικοι,μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ δημιουργούν προβλήματα και χαρακτηρίζουν τους κατοίκους φασίστες και ρατσιστές.

Τα ίδια και με την εγκληματικότητα.

.Με αυτές τις μεθοδεύσεις και τις πρακτικές του ο Κωνσταντίνου σπρώχνει τους πολίτες που ζουν μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα στην αντίπερα πολιτική όχθη.

Η γελοιότητα της ανταρσυοανακοίνωσης είναι πως μετά από λίγες ώρες και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν άλλες τρεις οροθετικές ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα βρεθούν κι άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου