Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΕΚ για τη Μυρτώ...


Πλήθος κόσμου και πέντε παίκτες της ΑΕΚ τίμησαν το Χριστουγεννιάτικο bazaar με τα χρήματα να πηγαίνουν στην άτυχη Μυρτώ !
Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το 1ο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας στο χώρο του παλαιού εργοστασίου (απέναντι από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης). Το Bazaar, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (23/12), τίμησαν με την παρουσία τους τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ. Οι Παυλής, Κατίδης, Κοτσαρίδης, Σταματής και Τσαμουρλίδης βρέθηκαν στην εκδήλωση, για περίπου μία ώρα, υπογράφοντας δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς (και όχι μόνο...) φίλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο χώρο του παλαιού εργοστασίου.
Από την ΑΕΚ το "παρών" έδωσε, επίσης, ο φροντιστής της ομάδας Νίκος Κορομηλάς, όπως και ο επίσης φροντιστής Γιώργος Σίμος.

Μέσω του Bazaar οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν ήδη παραδώσει μία φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους η οποία και θα δημοπρατηθεί. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στην άτυχη 15χρονη Μυρτώ, που το περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύρα κακοποίησης στην Πάρο και ακόμα δίνει τη δική μας μάχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου